AnsweredAssumed Answered

Problem with installation of HCS 7.6 on RHEL 6.4

Question asked by Stefan Markovic on Oct 29, 2013
Latest reply on Oct 29, 2013 by Stefan Markovic

It's newly install RHEL 6.4 just for HCS 7.6

 

# cat /etc/redhat-release

Red Hat Enterprise Linux Server release 6.4 (Santiago)

cat /etc/fstab

[code]

/dev/mapper/vg_rbrshdm-lv_root              /                   ext4defaults    1 1
UUID=fa38caac-d101-4c8e-b084-8359ef0828e6   /boot               ext4defaults    1 2
/dev/mapper/vg_rbrshdm-lv_swap              swap                swapdefaults    0 0
tmpfs                                       /dev/shm            tmpfs     defaults  0 0
devpts                                      /dev/pts            devpts    gid=5,mode=6200 0
sysfs                                       /sys                sysfs       defaults0 0
proc                                        /proc               procdefaults    0 0

[/code]

 

# ./prereqchk.sh

Hitachi Command Suite Prerequisite Checker for version 7.6.0

 

Prerequisite Checker analyzes the computer and outputs a report. The

report tells you whether the computer meets the system requirements,

and gives suggestions on what to do before installation.

 

During the check, use the Hitachi Command Suite installer as if you

were performing an actual installation. You are not actually

installing anything, just verifying requirements.

 

Do you want to start checking? (y/n)

>y

KAIB50026-E The mount path contains an invalid character. Valid characters are:

  A-Z  a-z  0-9  _  /

 

Hitachi Command Suite Prerequisite Checker was interrupted.

 

 

TL;DR I just have " / " mount point and HCS is complaining the are invalid characters in it ?

Outcomes